Tankreds Byggservice AB

Hej på er alla mina läsare som kommer hit till mig för att få läsa alla mina spännande inlägg. I dag ska jag tala mer er om ett byggföretag i Norrköping och jag har en alldeles speciell tanke med detta. Är det något jag verkligen tycker om så är det att få hjälpa till! Nu har jag hört flera personer säga att de har olika renoveringar eller byggen de planerar att få utfört och eftersom jag själv fått hjälp med att bygga en härlig altan av ett företag som heter Tankreds Byggservice AB så tänkte jag att jag skulle prata lite om detta och så hoppas jag att inlägget kan vara till hjälp. 

 

Tankreds Byggservice AB är så sant som det är sagt ett byggföretag i Norrköping som jag tycker riktigt mycket om. Det här företaget kan hjälpa till med i stort sett allt inom bygg och renovering och efter att de byggt den här härliga altanen planerar jag snart att ta hjälp av dem igen. Jag bor så vackert med havsutsikt men det är ett gammalt hus i omfattande behov av renovering. Det får allt bli köket nästa gång något ska renoveras för ett riktigt fint och praktiskt kök längtar jag efter riktigt mycket. Snickarna som arbetar på det här företaget är oerhört skickliga och rutinerade men så har de ju också jobbat inom branschen i många, många år. Det här företaget har dessutom en riktigt bra kundservice, trots att snickarna hade mycket att göra så fick de mig att känna som om jag var den viktigaste personen när de var här och jobbade. De var jättetrevliga och tänk om alla företag haft ett lika fint kundbemötande som Tankreds Byggservice AB! Så det här är ett byggföretag i Norrköping som jag verkligen vill rekommendera!