Drawc Slawomir Bygg & Städ

Välkomna till onsdagsinlägget Idag är det mitt i veckan som sagt och jag hoppas alla läsare haft en bra vecka så här långt! Idag tänkte jag att jag skulle berätta om ett företag som verkligen kan hjälpa till på ett rekorderligt sätt för alla som behöver någon slags hjälp inom bygg i Märsta och i Stockholm. Företaget jag talar om heter Drawc Slawomir Bygg & Städ, och är en byggfirma jag känner mig oerhört nöjd med. 

 

Jag hoppas ni kan få nytta av det som jag har att berätta. Det har ju blivit min specialitet att tipsa er läsare om olika företag. För ett tag sedan gjorde jag ett riktigt fynd! Familjen betyder allt och ett bättre boende var nödvändigt nu när bonusbarnen ska bo här. Drawc Slawomir Bygg & Städ blev den byggfirma som fick bygga till det nyinköpta huset så att alla barnen kunde få egna sovrum. Jag är väldigt glad över den här hjälpen och jag tror att många fler än jag skulle tycka om det här företaget. Nu hoppas jag att ni som läser detta och som känner att det här företaget skulle kunna vara till hjälp för även för er som behöver hjälp med något inom bygg i Märsta eller Stockholm kort och gott tar och lyfter på luren och slår Drawc Slawomir Bygg & Städ en signal! Jag måste säga att när arbetet väl hade påbörjats så gick det fort innan tillbyggnaden var klar. Den kvalitativa hjälp jag fick ifrån denna byggfirma i Märsta också var prisvärd. Innan jag bestämde mig för just denna det här företaget tog jag kostnadsförslag ifrån några andra byggföretag också, men de var i dyraste laget. Tänk så trevligt om andra företag hade en lika trevlig kundservice som de har på Drawc Slawomir Bygg & Städ!