Nytt Tak - En blogg om takläggning och bygg

När du behöver tak över huvudet

Blandningen Sökmotoroptimering & Hemstädning ger garanterat en lyckad första AW

Dagen med stort ”D” är kommen då jag ska på min första After Work med mina nya arbetskollegor sedan ett par månader tillbaka. Vi känner varandra sedan länge men det är ändå lite nytt och spännande när man gör något i en helt annan tappning. Kul att bara göra lite annat och gå ut och äta en bit mat och prata om annat än det man normalt pratar om mellan 8 och 5 varje annan dag i veckan.

Eftersom jag jobbar med SEO -  som betyder sökmotoroptimering och ligger inom ramen för digital marknadsföring för den okunnige - så använder jag mig av Google för att hitta stället med stort ”S” när AW´n är till ända. Jag hör till den skaran som kommer med mycket proaktiva idéer men vad gäller utbudet här i stan så har jag inte lika bra koll nuförtiden, så jag tar hjälp av Google i detta fall.

Först ska vi gå och spela shuffleboard på ett välkänt ställe här i stan och sedan blir det middag på något annat ställe som jag inte vet vad det heter. Jag vet bara att ägaren heter Johannes och driver ett städföretag vid sidan om som har hemstädning som huvudsaklig syssla. Min tanke är att prata med honom så att han kan skicka någon säljare till vårt företag och komma med en offert kring kontorsstädning till oss.

Hur som helst så kommer det högst troligt att bli fantastiskt roligt ikväll. Jag har sett fram emot detta länge. Härligt att omges av härliga kollegor!  

Lägg till kommentar

Loading